28/11/07

la menjada ...

(segueix...) sense ni notar-ho, ja la tenia a sobre, ens vam endinsar en un lavabo psicodèlic que com a mínim tenia una porta per tenir un pel d’intimitat. Jo ja sabia de que era capaç ella, així que vaig anar directament al seu conyet rasurat. La meva llengua va començar a recórrer un clitoris xop i uns llavis roses ... llavors va passar un fet al que no estic acostumat, mentre li menjava el cony, va agafar el telèfon mòbil i va fer una trucada. Jo vaig seguir fent feina, ara era ella qui em xupava el mànec i al cap d’una estona l’estava penetrant per darrere mentre li engrapava els pits. Al cap d’una estona, es va obrir la porta del lavabo i va aparèixer una noia morena, jo pensava que algú s’havia colat a la porta, però de seguida vaig veure que es coneixien i que parlaven de mi. La morena va fer que sí amb el cap mentre em repassava el culet que es continuava movent rítmicament contra el cul de la seva amiga, la calentura anava en augment i vaig acabar corrent-me mentre em morrejava a la morena.
Del lavabo, anàrem directament a l’habitació d’un hotel que vaig entendre que compartien les dues amigues. Dins el taxi em vaig magrejar amb les dues alhora mentre el taxista anava mirant de reüll de tant en tant. A l’hotel va ser un festival de llepades, mamades i enculades, les dues amigues tenien ganes de sarau i no es van deixar perdre res. La veritat és que va ser un dels millors dies de sexe de la meva vida, ja que sense buscar-ho, em vaig trobar enmig del joc de dues amigues que pel que sembla ho compartien tot. Enmig de la nit, vaig assistir a la millor menjada de cony que he vist mai. Va ser quan la morena es va dedicar a menjar el conyet de la seva amiga durant uns 20 minuts. De cantó, del dret, del revés, de tots els formes possibles, el clitoris s’anava fent gran i gran, mentre ella no parava de llepar i tocar amb els dits qualsevol part del seu cos. La llengua recorria cada punta dels genitals, ara ràpid ara molt lent, però tot i els canvis sobtats de ritme, l’excitació de la que rebia la llepada anava en augment.
Primer li obria els llavis amb els dits i deixava anar la seva llengua pels llavis menors, fent cercles, després li llepava profundament des de la vagina fins als clitoris. Els dits i la llengua no paraven quiets ni un moment, el cony cremava i era penetrat per la seva llengua, tenia el cap incrustat entre les cames i els orgasmes i la mullena es succeïen un rera l’altra amb extrema violència, mentre jo podia veure com les galtes es mullaven dels sucs.

Si noies, tal i com avançava la Rosa, la millor menjada de cony l’he vist fer a una dona, no sé si algú pot explicar les diferències entre les d’un home i les d’una dona, però crec que no hi ha color...

27/11/07

Per anar fent boca ....

Podeu començar per aquí

Continuar aquí

i fer una paradeta aquí

I sobretot, anar al video nou de la portada !!

En continuem parlant ... tot i que la Rosa va per bon camí ...

22/11/07

Comiats de solters (o solteres...)

Arriba una edat en la que els amics es comencen a casar i els comiats de solters es converteixen en la millor manera de reunir la colla i passar-s'ho bé sense les dones. (Clar que els 'experts' diuen que les dones es desmadren molt més que els homes a les despedides, mireu sinó això o això ).

La millor a la que he anat va ser a Lloret. Beguts i cansats acabàrem en una disco de guiris amb uns sofàs amples on descansar de la festa continuada. Vaig asseurem en un sofà i al costat vaig veure una parella fotent-se el bacallà. No tenien cap mena de pudor així que es podia veure perfectament tot el que feien. La noia es va adonar que m'havia posat en plan 'voyeur', això va fer que encara m'ho ensenyés més. La veritat és que m'ho vaig passar realment bé, anava ben empalmat, fins que l'espectacle es va acabar. Sembla ser que el tiu anava massa borratxo, i ja sabeu que passa quan un tiu va borratxo .... la noia s'en va anar i jo vaig tornar a caure en la somnolència de la nit.
Al cap d'una estona vaig anar al lavabo, eren uns lavabos d'aquells futuristes, on totom va on vol o pixa on pot. Me la vaig trobar allà, assentada en un tamboret. Ella em va reconèixer i s'em va tirar al damunt. Crec que el que va passar desprès ho puc deixar per un altre post ... però d'allà vaig sortir-ne sabent com es menja de veritat un cony. En parlarem ... segur que sí !!

21/11/07

Públic

Heu tingut mai sexe en un lloc públic ?? És la típica pregunta que fan tots els tests eròtics i sexuals. La resposta de tothom sol ser que sí. Les diferències comencen en que entén la gent per lloc públic. Un lavabo d’una disco, un vagó de metro, un avió, un carreró fosc o un jardí municipal ?? Voltant la nit, veus moltes coses, a vegades massa ... tot i que potser no n’hi ha mai prou. On és el lloc públic més estrany on ho heu fet ??

(Per saber on ho he fet jo, sols cal mirar la foto. No soc jo, pero reflexa la situació que potser explicaré un altre dia).

20/11/07

El Sopar

La Montse va venir a sopar. Eren les 10, un pel tard per mi. Va ser un sopar ràpid, la Montse tenia pressa ja que avui es lleva molt d’hora. Al principi cap de nosaltres ens atrevíem a fer esment de la trobada del passat dissabte, però al final va ser ella qui va treure el tema Em va dir que s’ho havia passat molt bé i que no li feia res que haguéssim set novios fa uns anys. Vàrem riure una estona recordant vells temps. Al final, vam decidir que quant en tinguéssim ganes ens trucaríem per veure’ns. Vam fer l’amor ràpid, potser massa ràpid pel meu gust, però me’n vaig anar a dormir amb una nova mamada de la Montse i una bona correguda. Ai la Montse, una bona amiga ...

19/11/07

Post d'urgència

M'he decidit a trucar-la. Aquest vespre ve a sopar. Parlarem ?? uff .... Després de lo de l'altre dia, no sé que li diré.

La Montse ...

El cap de setmana es podria catalogar de relax a casa. Dissabte a la nit però, vaig decidir sortir una estona. Feia molt de fred així que no vaig dubtar d’anar a l’Sport, un bareto del casc antic a fer una copeta. L’ambient era molt agradable, música de fons dels anys 80, i cerveses a discreció amb la colla. M’hi vaig trobar la Montse, una ex, ens ho vàrem deixar fa uns 6 anys. Vàrem xerrar una bona estona tot recordant els bons moments passats (de fet també recordàrem algun mal moment). Cap a les dues de la matinada, ja anàvem bastant passats de voltes i decidirem canviar de bareto. Al carrer feia un fred que matava (espero que s’acabi aviat aquest fred !!!). Ens vàrem ficar al cotxe i mentre decidíem on anàvem, una cosa va portar a l’altra i ens vam trobar al seient del darrere, amb les mans i les llengües ben ocupades. Una de les coses que més recordava de la Montse eren les seves mamades, així que no vaig poder contenir-me i n’hi vaig demanar una. La Montse anava molt calenta i s’hi va avenir, em va agafar dels ous i em va estirar al seient. Em va dir que era un cabronàs, però que tenia una tranca genial. La seva llengua em repassava l’entrecuix, els testicles i tot allò que trobava. Va pujar a poc a poc, amb petonets breus i suaus i abans que pogués dir res, ja tenia la meva eina dins la seva boca. Va ser una gran mamada, la Montse està en plena forma. El que va passar després de la mamada us ho deixo a la vostra imaginació ....Diumenge a la tarda, la Montse em va trucar. No vaig agafar el mòbil, però ara mateix no sé que hauria de fer. La truco ?? Potser vol alguna cosa més seriosa, però ara mateix jo no en vull res (res de seriós...).

16/11/07

El retorn ...

Ahir, era un dia qualsevol. Tenia la tarda lliure i el veler em va fer navegar.
Ella es va conectar al messenger. Feia mesos que no ens trobavem i la veritat és que tenia ganes de trobar-la. Varem parlar durant hores, de l'estiu, de la feina, dels caps de setmana, de tot plegat, del retorn i de l'oblit... una cosa portà a l'altra, ens masturbarem virtualment durant una eternitat ... el plaer de saber que a l'altra banda hi ha una persona .... el plaer de retornar ...

Pintures Rupestres


Any 2219. Hospitalet City. 10.32h. Estació de Rodalies.Avi, on anem avui ? Anem a veure els nostres avantpassats. I tardarem molt ? 4 hores. Que no hi arriba l’AVE ? L’AVE no ha arribat mai a l’Hospitalet !! Ahh... i per que no ho mirem per Internet ? El govern va prohibir Internet ja fa 30 anys, anava en contra dels seus interessos. I no ho podem imprimir des d’un cd ? Els cd’s ja no existeixen i el govern també va prohibir les impressores, són dolentes pel canvi climàtic. Però llavors que anem a veure ? Anem al cementiri, és l'únic lloc tranquil on reposar una estona en terra ferma. Però el relat conjunt no anava sobre pintures rupestres ? Això també ho va prohibir el govern, necessitaven els terrenys de les pintures per construir el Pla hidrològic Nacional. I per això ara tenim tanta aigua ? No, tenim tanta aigua per que es va desbordar el mar i les preses que el paraven. Vinga nano, rema fort que aquest pas no arribarem ni a l’hora de sopar