2/8/08

fins aviat

Per a que serveix un bloc? A vegades per res, siguem sincers. Sovint per expulsar sentiments que vols o no vols continuar retenint a la memòria. A voltes per apujar l’ego o l’autoestima que tots tenim (alguns injustificadament auto-devaluada). En ocasions per contactar amb algú que està a l’altra banda de la pantalla. A part de totes aquestes utilitats, un dia descobreixes que pots sense ni pensar-ho, arribar a conèixer a persones molt especials. I que dia a dia, setmana rere setmana, mes rere mes, paraula a paraula, pots forjar una amistat sincera, de les que creus que són i han de ser per tota la vida, passi el que passi, peti qui peti. Ja ho saps, sempre al teu costat per fer-te riure, donar-te ànims o sols escoltar-te quan ho necessitis... un petonàs dels grans!

Me’n vaig de vacances, seran d’aquelles mogudes, de no parar tot el dia, de calor i peus rebentats, sense temps per no pensar en res ... però sé que haig de pensar, haig de pensar molt, per què el setembre serà molt dur (física i psicològicament), i a l’octubre tot pot haver canviat. Em cal viure la vida. Sols em resta saber quin tipus de vida vull... Salut!

1 comentari:

Guspira ha dit...

Ei ei ei, quins ànims més decaiguts que pressenteixo... I la veritat és que aquesta sensació la tinc des que et vaig començar a llegir. Ja sé que no ens coneixem, que no sé qui ets i no sé què et passa, i ni tampoc m'hi vull posar, però sigui el que sigui ho has d'afrontar amb valentia i ànims.
I pensa que un bloc sí que serveix d'alguna cosa. Que no hi ha gent que et llegeix tots els dies o què? Jo ho faig... I si ho faig és perquè m'agrada.
Bé, només volia dir-te que disfrutis de les vacances i que tinguis molta sort!