5/12/07

Una bona dutxa

Després d'un dia fatigant, no hi ha res millor que un bon bany. Una dutxa relaxant, amb la banyera plena fins dalt d'espuma. Una música suau i les preocupacions diàries molt lluny. I com no, un bany ben acompanyat, amb una amiga sensual, estirada , amb els peus entrellaçats i uns dits llargs que arriben a totes les zones possibles on els ditets poden donar molt de joc. El joc d'ensabonar es converteix en eròtic i excitant, sols superat pel coit apassionat sota l'aigua que cau sobre els cossos nus, nets i brillants.

7 comentaris:

Betty ha dit...

Rondaire, va bé saber que ets molt net jaja! jo tins alguns relats amb la dutxa ben present. Prepararé la banyera!pel proper relat jiji!

robelfu ha dit...

m'encanta banyar-me acompanyada , amb temps per jugar massatge-nos
fer moltes bombolles després anar-nos-en a un altre lloc mes sec per continuar.
A i de passada estalviem aigua que no es si ho saps però escasseja.
un petó mullat

rosa ha dit...

Bé l'escenari molt bé però jo faria un retoc, la noia la canviaria per un noi ben dotat,dolç,i que sàpiga fer anar els dits i la llengua.
Ah! i també hi posaria a l'aigua unes boletes(no xineses) d'olis perfumats i sals oloroses i al taburet del costat (bidet) una safata amb dues copes de vi negre i uns taquets de formatge sec i unes olivetes. Al marge de la banyera cap a la paret que està acabat amb marbre travertino hi posaria unes espelmes també oloroses, el llum apagat i música celta. Ara ja m'hi puc posar dins la banyera...

Rondaire ha dit...

Caliope
Espero el teu proper relat amb impaciència...

Robelfu
Farem cas de les autoritats i farem una passada molt ràpida per la banyera. Clar que el joc d'assecar-se pot ser igual o més excitant ...

Rosa
La teva banyera supera qualsevol expectativa que hi pugui haver. M'hi apunto!! Ja porto el vi negre ... :))

Boira ha dit...

Oh! I jo sense banyera a casa! Que només tinc plat de dutxa! quina ràbia!

Rondaire ha dit...

Boira
Tranquila, quan necessitis un bon bany, m'ho dius i et deixo la meva dutxa plena fins dalt !!

Terra ha dit...

Si em treia la banyera havia de ser a canvi d'una dutxa gran, fa 1'20 i també s'hi poden fer cosetes, amb compte de no relliscar i llestos!
Però no és el mateix que un bany...