2/8/08

fins aviat

Per a que serveix un bloc? A vegades per res, siguem sincers. Sovint per expulsar sentiments que vols o no vols continuar retenint a la memòria. A voltes per apujar l’ego o l’autoestima que tots tenim (alguns injustificadament auto-devaluada). En ocasions per contactar amb algú que està a l’altra banda de la pantalla. A part de totes aquestes utilitats, un dia descobreixes que pots sense ni pensar-ho, arribar a conèixer a persones molt especials. I que dia a dia, setmana rere setmana, mes rere mes, paraula a paraula, pots forjar una amistat sincera, de les que creus que són i han de ser per tota la vida, passi el que passi, peti qui peti. Ja ho saps, sempre al teu costat per fer-te riure, donar-te ànims o sols escoltar-te quan ho necessitis... un petonàs dels grans!

Me’n vaig de vacances, seran d’aquelles mogudes, de no parar tot el dia, de calor i peus rebentats, sense temps per no pensar en res ... però sé que haig de pensar, haig de pensar molt, per què el setembre serà molt dur (física i psicològicament), i a l’octubre tot pot haver canviat. Em cal viure la vida. Sols em resta saber quin tipus de vida vull... Salut!

2 comentaris:

Guspira ha dit...

Ei ei ei, quins ànims més decaiguts que pressenteixo... I la veritat és que aquesta sensació la tinc des que et vaig començar a llegir. Ja sé que no ens coneixem, que no sé qui ets i no sé què et passa, i ni tampoc m'hi vull posar, però sigui el que sigui ho has d'afrontar amb valentia i ànims.
I pensa que un bloc sí que serveix d'alguna cosa. Que no hi ha gent que et llegeix tots els dies o què? Jo ho faig... I si ho faig és perquè m'agrada.
Bé, només volia dir-te que disfrutis de les vacances i que tinguis molta sort!

Dr Purva Pius ha dit...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.