25/4/07

Han tocat el timbre ...

Ha arribat la calor. M’agrada la calor. Bé, m’agrada que faci una mica de calor. La suficient com per arribar a casa i haver-me de treure tota la roba per no asfixiar-me amb la maleïda xafogor i córrer per tota la casa en calçotets.
Avui m’he estirat al sofà per descansar, però just quan estava al punt de mig adormir-me, ha sonat el timbre de casa. No esperava ningú, i això sumat al fet d’anar mig somnàmbul ha fet que obrís la porta en calçotets. La sorpresa ha estat majúscula, per mi i per a la persona a qui he obert la porta en aquell estat. Era la meva passió, una noia com no n’hi ha, de les millors, només cal veure el seu bloc per adonar-se’n. Ha entrat amb un somriure veient com anava, o millor dit, no anava vestit. La meva sorpresa inicial ha donat pas a una inflor immediata del meu aparell que òbviament no ha passat desapercebuda pels seus ulls.

Així que dit i fet, ha anat per feina i agenollada al meu davant m’ha tret l’única peça de roba que portava engrapant tot el que ha trobat amb la seva boca, mentre amb les dues mans m’acariciava el cul. Jo encara no havia obert boca, però amb la mamada que m’estava fent que havia de dir ?? M’estava llepant tots i cadascun dels raconets del meu aparell amb una passió i una precisió espectacular, que com podeu imaginar no ha tardat en desembocar en una correguda bestial a la qual ella ha respòs empassant-se tota la meva llet mentre seguia sense parar llepant i llepant.
Un cop restablert del fulgurant inici de la trobada, he passat a l’acció, l‘he abraçat i tot saltant sobre meu l’he portat fins al llit. Ella s’ha fet la juganera, m’encanta que jugui amb mi fins que ha acabat mostrant-me tota l’esplendor dels seus pits ..... però això ja són figues d’un altre paner que potser us explicaré demà ...

Lax'n'Busto(Qui ets tu)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Sóc jo la teva passió???, jejejeje, evidentment m'encanta que hagis fet un bloc, ja tocava!!! i encara m'agrada més que hagis escrit el que has escrit!!!!!!

Quant dius que vols que vingui a veure't?? :-]

Anònim ha dit...

Ei, rondaire, benvinguts a la catosfera eròtica. T'enllaço: no et fa res, oi?

Salut i bon sexe!

Rondaire ha dit...

Cris : si noia, ets la meva passió ... jejeje .. ens veiem pel ciberespai ... :))

Nasi : Moltes gràcies per la salutació i per l'enllaç.