27/11/07

Per anar fent boca ....

Podeu començar per aquí

Continuar aquí

i fer una paradeta aquí

I sobretot, anar al video nou de la portada !!

En continuem parlant ... tot i que la Rosa va per bon camí ...

3 comentaris:

rosa ha dit...

si molts vídeos però la pràctica on la fas?
Jo crec que com a bon negoci i factible,haurien d'haver unes cases de massatges al cony i que per X euros et fessin arribar a un orgasme, això si, només el teu orgasme, sense sexe amb l'altre persona, ja que els dependents o orgasmólogos haurien d'anar vestits i tant podria ser dona com home...No et pots arribar a imaginar la quantitat de dones que MAI han arribat a tenir un orgasme tan amb la parella com elles soles. Haurien d'haver una mena de "negocis" que t'ho ensenyessin, però repeteixo sense arribar a ser cap mena de negoci del sexe..només fer arribar al orgasme i prou.
Oi que hi han massatges a 1000, doncs orgasmes a X euros.
és un negoci meditat i molt escaient, doncs rebaixeria l'estress, les angoixes i la dona acabaria sabent més coses del seu cos.

Hi hauria d'haver una llista de preus, clar, amb la boca, amb els dits, amb vibradors.....També hi podem incloure servei de restaurant,de perruqueria i perquè no un supermecat.

la teva col.labora...

Rondaire ha dit...

Doncs haurem de montar un negoci tots junts. Podria ser Unisex.
"Quasi tot a 100".

Boira ha dit...

Els vídeos molt rebé, tot i que sempre els trobo molt falsos! Ens hauries d'explicar una mica com és aquesta menjada de cony!! com diu la Rosa, on és la practica? ;)