28/11/07

la menjada ...

(segueix...) sense ni notar-ho, ja la tenia a sobre, ens vam endinsar en un lavabo psicodèlic que com a mínim tenia una porta per tenir un pel d’intimitat. Jo ja sabia de que era capaç ella, així que vaig anar directament al seu conyet rasurat. La meva llengua va començar a recórrer un clitoris xop i uns llavis roses ... llavors va passar un fet al que no estic acostumat, mentre li menjava el cony, va agafar el telèfon mòbil i va fer una trucada. Jo vaig seguir fent feina, ara era ella qui em xupava el mànec i al cap d’una estona l’estava penetrant per darrere mentre li engrapava els pits. Al cap d’una estona, es va obrir la porta del lavabo i va aparèixer una noia morena, jo pensava que algú s’havia colat a la porta, però de seguida vaig veure que es coneixien i que parlaven de mi. La morena va fer que sí amb el cap mentre em repassava el culet que es continuava movent rítmicament contra el cul de la seva amiga, la calentura anava en augment i vaig acabar corrent-me mentre em morrejava a la morena.
Del lavabo, anàrem directament a l’habitació d’un hotel que vaig entendre que compartien les dues amigues. Dins el taxi em vaig magrejar amb les dues alhora mentre el taxista anava mirant de reüll de tant en tant. A l’hotel va ser un festival de llepades, mamades i enculades, les dues amigues tenien ganes de sarau i no es van deixar perdre res. La veritat és que va ser un dels millors dies de sexe de la meva vida, ja que sense buscar-ho, em vaig trobar enmig del joc de dues amigues que pel que sembla ho compartien tot. Enmig de la nit, vaig assistir a la millor menjada de cony que he vist mai. Va ser quan la morena es va dedicar a menjar el conyet de la seva amiga durant uns 20 minuts. De cantó, del dret, del revés, de tots els formes possibles, el clitoris s’anava fent gran i gran, mentre ella no parava de llepar i tocar amb els dits qualsevol part del seu cos. La llengua recorria cada punta dels genitals, ara ràpid ara molt lent, però tot i els canvis sobtats de ritme, l’excitació de la que rebia la llepada anava en augment.
Primer li obria els llavis amb els dits i deixava anar la seva llengua pels llavis menors, fent cercles, després li llepava profundament des de la vagina fins als clitoris. Els dits i la llengua no paraven quiets ni un moment, el cony cremava i era penetrat per la seva llengua, tenia el cap incrustat entre les cames i els orgasmes i la mullena es succeïen un rera l’altra amb extrema violència, mentre jo podia veure com les galtes es mullaven dels sucs.

Si noies, tal i com avançava la Rosa, la millor menjada de cony l’he vist fer a una dona, no sé si algú pot explicar les diferències entre les d’un home i les d’una dona, però crec que no hi ha color...

10 comentaris:

rosa ha dit...

jo no ho he provat amb una dona, de moment la meva parella s'acopla molt bé a les meves espectatives i m'ho fa la molt bé. Si t'expliqués que hi ha homes que res de res..i que són tan torpes, però jo crec que en són de torpes i maldestres perquè les seves parelles també ho són i no....callo..callo.

Boira ha dit...

Qui millor per conèixer el cos d'una dona, que una altra dona. No ho he provat mai...i la veritat es que no m'importaria...

rosa ha dit...

A mi tampoc m'importaria...

robelfu ha dit...

jo tampoc he provat mai d'estar amb una dona i crec que no ho provares, encara que com diuen :mai diguis que d'aquesta aigua no beure.
de moment estic molt satisfeta amb el que tinc

Rondaire ha dit...

Noies, haureu de fer com aquestes dues (http://www.youporn.com/watch/2082) i si no m'ho dieu i m'hi afegeixo ...

Terra ha dit...

Quin calentón! Uff!
No ho sé si una dona ho pot fer millor que un home, no ho he provat, però almenys no punxarà!
No m'importaria tampoc...

estripanits ha dit...

Bé rondaire, bé! Veig que has tornat renovat i amb forces! Per cert... t'he enllaçat, no et fa res, oi?

Metamorfosi ha dit...

M'acabes d'alegrar el dia!!!

Guapííísim, si em pensava que havies deixat el bloc del tot!

Coi, quin canvi i quantes novetats!... em penso que m'he perdut moltes coses!

Petons... humits!

Rondaire ha dit...

Ben trobada Meta,
Passa per aquí sovint, que ens ho passarem molt bé !!

Betty ha dit...

rondaire, ara haig de fer-me un treballet manual amb mi soleta per culpa teva!